El Club Ciclista Mollet guanya la general d’equips de la Copa Catalana júnior

L'equip molletà situa sis corredors entre el top-15 de la classificació individual final

Esports

Temporada per emmarcar de l’equip júnior del Trans-Luján Club Ciclista Mollet amb la celebració per la victòria final de la classificació general per equips de la Copa Catalana júnior de ciclisme. El conjunt molletà s’ha imposat en un total de nou victòries individuals i 12 per equips  de l’actual temporada júnior i  ha guanyat els mallots catalans de la muntanya, amb David Casanovas, i el de la contrarrellotge, amb Dani Mellado, i el mallot balear amb Jaume Gelabert. 

L’equip molletà ha assolit el primer lloc de la general catalana amb 262 punts gràcies a situar sis corredors entre el top-15 de la classificació individual final amb Dani Mellado (2n), David Casanovas (3r), David Gijón (8è), Jonathan Granero (12è), Roger Adrià (13è) i Pere Obradors (15è). “La temporada ha anat millor del que podíem esperar al començar la temporada. Hem anat a més”, valora el president del club, Toribio Muga, i afegeix que “la propera temporada hem de mantenir com a mínim les nou victòries”.

L’equip ha passat de les quatre victòries de 2014 a les nou d’aquest any gràcies, en part, a una millora considerable dels entrenaments i una aposta per anar fora del territori català a competir, com va passar a Pamplona o al Tour Valromey de França. “Abans potser s’anava en bicicleta a preparar curses, ara anem a entrenar amb la bicicleta”, explica el manager de l’equip, Manel Gonzalo. De fet, el mateix manager admet que la sortida a l’estranger amb el Tour de Valromey va ser del tot positiva. “Han vist que, per exemple, en les baixades també s’ha de donar als pedals. Hi ha molta implicació per banda dels corredors”, diu.

El club ja treballa en la confecció de la plantilla de la propera temporada, tot i que la filosofia seguirà sent la mateixa. “Hem de ser formadors i que els júniors tinguin sortida. Aquest és el camí per seguir sent la referència”, remarca el manager del CC Mollet. n

Edicions locals