El Saló Perú premia el programa 'Lazos Latinos' de Ràdio Mollet

El guardó reconeix el programa com el millor espai de difusió i promoció cultural llatinoamericana

Societat

El Saló Perú, l'esdeveniment empresarial peruà més important a Catalunya, va reconèixer dijous la tasca de difusió i promoció cultural del programa Lazos Latinos de Ràdio Mollet com el millor espai de comunicació llatinoamericà.

El programa Lazos Latinos s’emet per Ràdio Mollet, al 96.3 FM, cada dimecres de 18 a 19 h i es reemet els diumenges de 15 a 16 h. Està presentat per Richard Moena i fa més de 7 anys que apropa la realitat social i cultural de la comunitat llatinoamericana a través de l'associació molletana Brisas de los Andes.

En el moment de recollir el guardó, el director del programa, Richard Moena, va agrair el compromís de l'Ajuntament i de Ràdio Mollet amb les entitats i associacions de la ciutat per l'oportunitat que els donen de donar a conèixer, a través de les ones, totes les seves activitats.

El Saló Perú és la fira dedicada a aquest país llatinoamericà i basada tant en les relacions professionals i empresarials entre aquest país i Europa com en els valors i els aspectes culturals peruans que es promocionen arreu. El Saló Perú celebrava aquest any el seu 10è aniversari i per això ha comptat amb la presència d'importants personalitats, com l'ambaixador del Perú davant la Unesco Manuel Rodríguez Cuadros.

Edicions locals