Luis Utrilla pren les regnes dels Castellers de Mollet

La colla renova la junta i la tècnica, que tindrà Joan Solé com a cap de colla

Cultura

Luis Utrilla és des de dissabte el nou president dels Castellers de Mollet, tot prenent el relleu a Ferran Marcos. Utrilla va ser triat pràcticament per unanimitat (69 vots a favor i 1 en contra) a l'assemblea de l'entitat de dissabte, a la qual s'arribava amb una única candidatura de junta i de tècnica, que tindrà Joan Solé com a cap de colla, amb 57 vots a favor, 9 en contra i 4 abstencions.

La junta presidida per Utrilla es completa amb Roger Parera, a la vicepresidència i com a vocal d'imatge i comunicació; Cristina Alenyà, a la secretaria; Mari Reca i Mary Carmen Valle, com adjuntes de secretaria; Ferran Marcos, a la tresoreria; Marcela Arqueros, com a adjunta de tresoreria; Cisco Carvajal, com a vocal de material; Domingo López i Luisa Rey, com a adjunts de material; Teresa García, vocal de sanitat; Roger Dago, adjunt de sanitat; Domingo López, relacions públiques; Javi Carvajal, adjunt de relacions públiques; Dani Contreras, vocal social, i Joan Solé, vocal de la tècnica.

Pel que fa a l'organigrama tècnic el cap de colla és Joan Solé; el cap de troncs, Javi Carvajal; l'equip de troncs, Sílvia Alarcón, Adrián Ávalos i Ismael Martínez; el cap de pinyes, Rubén Bárcena; l'equip de pinyes, Samuel Ferrando, Edgar Arias, Damià Ventura i Sílvia García; les caps de canalla, Maria Domènech i Laura López; l'equip de canalla, amb Thaís Corretger, Mireia Riera, Àngels Travesa, Maria Utrilla i Marina Vall; la dap de gralles i tabals, Àngels Travesa, i l'equip de gralles i tabals, amb Pep Mutgé i Manel González.

Tant Luis Utrilla com Joan Solé agraïen la gran assistència a l’assemblea i l’ampli suport rebut. També afegien que la Junta i la Tècnica encaren la nova temporada amb molt d’optimisme i amb la vista posada en la temporada del 25è aniversari de la colla (temporada 2017), ja que la seva candidatura és per a dues temporades.

Edicions locals