EMFO obre el curs de formació ocupacional

El Servei de Formació de l'Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació (EMFO) inicia l'oferta formativa per al curs 2008-2009. Els dos primers cursos de formació ocupacional prioritària s'adrecen a persones sense feina.

Economia

Els cursos tenen per finalitat proporcionar als treballadors i treballadores a l’atur les competències professionals requerides per a l’exercici d’una ocupació o cobrir les necessitats de formació transferibles a diferents sectors productius, per tal d’afavorir l’ocupabilitat de les persones amb més dificultat d’accés al mercat de treball.
 
Els primers dos cursos de formació ocupacional prioritària, adreçats a persones que es troben en situació d’atur amb edats compreses entre els 16 i els 65 anys són el d'auxiliar d’infermeria en  geriatria, per homes i  dones; i anglès, gestió  comercial, destinat únicament a  dones.
 
L’oferta de cursos de formació ocupacional prioritària es complementa amb 4 accions formatives més que s’iniciaran esglaonadament a partir de gener de 2009. En concret seran dos cursos de Dependenta de comerç, un dels quals anirà adreçat a joves menors de 25 anys en recerca de la primera ocupació, un curs d’Anglès: Gestió comercial per a dones i un curs d’Auxiliar d’infermeria en geriatria per persones majors de 45 anys.
 
En total representen 1.480 hores de formació i està previst que hi participin un total de 78 persones.
 
 

Edicions locals