La pluja acompanya la inauguració de la fira multisectorial del Baix Vallès FIMO 2008

L'alcalde, Josep Monràs, acompanyat de diverses autoritats ha inaugurat la sisena edició de la fira multisectorial, FIMO. Malgrat la pluja de primera hora de la tarda, a partir de les 7 els visitants han començat a arribar al recinte de Les Pruneres.

Economia

 La gran carpa multisectorial del recinte firal ha estat l'escenari de l'acte d'inauguració de FIMO 2008, una edició que malgrat la crisi ha aconseguit aplegar més de 130 firmes comercials i institucions que fins diumenge mostraran la seva oferta a l'espai de Les Pruneres. Precisament, en aquesta situació de recessió econòmica és, segons l'alcalde, Josep Monràs "el moment de poder explicar millor quina és l'oferta comercial i de serveis de la ciutat". Segons Monràs, ara per mantenir el dinamisme és imprescindible que empreses i administracions vagin de la mà perquè "en un moment de crisi no ens podem aturar".

 

Per la seva part, el subdirector general de Desenvolupament Comercial i Artesania de la Generalitat, Jordi Carbonell, destacava els elements d'innovació de la fira baixvallesana i la importància de la col·laboració entre empreses i administracions. 

 

El membre de la Diputació, Jordi Labòria, indicava que la potencialitat d'aquesta fira feia que Mollet "pugui parlar de capitalitat".

Edicions locals