La Penya d'Escacs Mollet, subcampiona de Catalunya

El primer equip molletà va perdre la final de la copa catalana de Segona Provincial

Esports

La Penya d'Escacs Mollet ha acabat la temporada amb el subcampionat del Campionat de Catalunya de Segona Provincial. El conjunt molletà va disputar el diumenge la final al Casal Cultural i tot i empatar contra el Sant Esteve Sesrovires (3-3), va perdre pel sistema de mesura holandès de desempat.

En la final, els molletans van guanyar dues partides (Gerard Gaona i Joan Ferres), perdre dues (Joan Blanco i Narcís Bravo) i empatar dues (Javier Morais i Ramon Villar). Tot i l'empat final, la Federació Catalana d'Escacs va aplicar el sistema holandès de desempat que mesura el coeficient decreixent de les partides i en cas d'un nou empat, com va succeir amb el 10 a 10 final del coeficient, es dóna com a guanyador l'equip que hagi guanyat el primer taulell, que va ser el Sant Esteve.  

La temporada passada, el primer equip de l'entitat molletana va assolir l'ascens a Segona i el campionat català de Tercera. Eguany no ha pogut revalidar les dues fites, tot i que ha estat a punt d'aconseguir-ho. Tot i això, l'equip celebra l'ascens a la Primera Provincial, que per primer cop el club assoleix aquesta categoria.

Edicions locals