Raúl Rodríguez, de l'INS Mollet, campió de Catalunya de Catskills en la modalitat de Carrosseria

El Catskills és el campionat de Catalunya de formació professional en què els alumnes competeixen en diverses modalitats de fins a 29 oficis

Societat

L'alumne Raúl Rodríguez Coscolín, de segon curs de Cicle Formatiu de Carrosseria de l'Institut de Mollet del Vallès, va guanyar dijous la Medalla d'Or del Catskills, en què es va proclamar campió de Catalunya de la seva categoria en el certamen que s'organitzava a l’Institut Caparrella de Lleida durant tot el dia.

El campionat de Catalunya de formació professional, que es celebra cada dos anys, permet mostrar les habilitats i les competències professionals dels alumnes que hi participen. Les proves estan inspirades en les descripcions tècniques que regeixen la competició internacional WorldSkills Competition.

Un total de 23 alumnes catalans han participat en aquesta edició de Catskills, el campionat de Catalunya de formació professional, en les modalitats de Carrosseria, Electrònica i Pintura de vehicles.

La prova d’aquests oficis, que es va desenvolupar al llarg de la jornada, va permetre als alumnes mostrar les habilitats en les seves especialitats. En la modalitat de Carrosseria, en la qual va participar l'Institut de Mollet del Vallès, els participants van fer una secció parcial en un plafó de porta, fer una reparació en un element de plàstic de tipus termoplàstic –soldador–, i una reparació en un element de plàstic de tipus termoplàstic –adhesius–.Edicions locals