L'associació Mollet Contra el Càncer ja disposa d'un espai a Can Lledó

La inauguració de les dependències va fer-se dilluns a la tarda

Societat

L’Associació Mollet Contra el Càncer disposa, des d'aquest dilluns, d’unes dependències cedides per l’Ajuntament i situades al Centre de Serveis Can Lledó. Amb aquest nou espai l’Associació podrà continuar donant a conèixer la seva tasca i ajudar els malalts i el seu entorn més proper en aspectes emocionals i físics.

L’Associació Mollet Contra el Càncer va néixer fa més d’un any oferint acompanyament integral, tallers i xerrades, amb el suport de professionals i expacients, a les persones i famílies que travessen un procés oncològic.

En aquest sentit, la presidenta de l’Associació, Carme Segú, agraïa a l’Ajuntament la cessió de l'espai, “que ens permetrà fer costat als malalts i les seves famílies en aquest procés tan dur”. Segú també va agrair la tasca dels col·laboradors i voluntaris afegint que “quan vàrem posar en marxa aquest projecte, ni en el millor dels nostres somnis podíem pensar arribar fins aquí”.

Per la seva banda, la regidora de Salut Pública, Ana María Díaz, assenyalava que “és un orgull per l’Ajuntament i per la ciutat en general que a Mollet hi hagi associacions d’aquest tipus, gent que de forma altruista dedica el seu temps a ajudar altra gent”. Per aquest motiu “l’Associació Mollet Contra el Càncer i totes les associacions solidàries de la ciutat tindran sempre a l’Ajuntament al seu costat”, deia.

L’acte d'inauguració va tancar-lo l’alcalde, Josep Monràs, qui va assegurar que “la cessió de l'espai és un agraïment a la feina que heu fet durant tot aquest temps, una feina centrada en l’acompanyament, amb tota l’amplitud de la paraula”. Segons Monràs, “amb aquest acte, avui, continuem enfortint el nostre teixit social i associatiu fent de Mollet una ciutat orgullosa de comptar amb gent que de manera altruista pensa i ajuda els altres”.  


Edicions locals