La Penya Barcelonista de Mollet celebra els 45 anys al Mercat Vell

Va assistir a l'acte el vicepresident del FC Barcelona Jordi Cardoner, qui va destacar l'entitat molletana com "una de les més grans del Barça"

Esports

La Penya Barcelonista de Mollet va celebrar amb un dinar de germanor el seu 45è aniversari. La trobada, que va omplir el Mercat Vell diumenge, va comptar amb l'assistència del vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner; l'exjugador del primer equip blaugrana i membre de l’Associació Barça Jugadors, Paco Clos; el president de la Confederació Mundial de Penyes del Barça i alcalde de Montmeló, Antoni Guil; l'alcalde de Mollet, Josep Monràs; i la directiva de la penya molletana encapçalada pel seu president, Julián Ruiz, entre d'altres.

La Penya de Mollet, que va fundar-se l'any 1971, viu un dels seus millors moments socials després d'haver inaugurat fa cinc anys la seva nova seu, ubicada al número 20 del carrer Doctor Lluís Duran. L'entitat compta amb gairebé un miler de penyistes, dels quals 254 són també socis del FC Barcelona.

Al dinar commemoratiu d’aquest 45è aniversari s’hi van reunir prop de 200 persones. "Ha estat un dinar extraordinari. Esperàvem que vingués molta gent i no n'han entrat més perquè hi ha una capacitat màxima", va valorar satisfet Julián Ruiz, que va remarcar el bon moment que viu la penya "des de que fa cinc anys vam estrenar la nova seu. Ara tenim com a repte continuar creixent en nombre de socis".

Jordi Cardoner va tancar l'acte de commemoració de l'aniversari recordant que la Penya de Mollet "és de les més plurals, amb gairebé 1.000 socis, que no és fàcil d'aconseguir, i és una de les penyes més grans del FC Barcelona". A més, el vicepresident del Barça va recordar el seu lligam laboral durant molts anys amb la població de Mollet, amb la qual encara està relacionat com a president del Patronat Social de l’Hospital de Mollet.

El proper acte destacat de la Penya Barcelonista de Mollet serà el proper 3 de desembre amb el duel entre el FC Barcelona i el Reial Madrid, a les 16.15 hores.

 

Edicions locals