Jorge Moragas (PP) alerta sobre la crisi econòmica

El Secretari de Relacions Internacionals del PP, Jorge Moragas, dijous exposava a La Marineta de Mollet les línies bàsiques en matèria d'economia i política exterior del PP per a les eleccions del 9 de març.

Política

El número 3 per Barcelona de la candidatura dels populars al Congrés apuntava que la intenció dels populars és plantejar reformes per reactivar l'economia, entre d'altres promoure les liberalitzacions, davant "la crisi internacional que està arribant". Segons Moragas, el president Rodríguez Zapatero "no fa una bona diagnosi de la situació, està negant l’evidència perquè el sistema econòmic espanyol té quatre anys per davant complicats", deia.
En matèria d'exteriors, Moragas feia ostentació de la "relació privilegiada" que Mariano Rajoy té amb el president francès, Nicolas Sarkozy, i la cancellera alemanya, Angela Merkel, i criticava la política duta a terme per Zapatero. "S’ha de reconstruir la relació amb els Estats Units, perquè és un dels dèficits de la política exterior espanyola".
Moragas assegurava que si el PP guanya les eleccions té voluntat de dialogar amb el PSOE per arribar a "pactes d'estat" en punts com l'organització territorial de l'Estat, la Constitució, la lluita contra el terrorisme i les reformes econòmiques "que permetin mantenir les polítiques socials actuals", apuntava.
El popular es mostrava "optimista però realista" sobre els resultats que pot aconseguir en els comicis el PP a Catalunya i pensa que hi ha "possibilitats d'arribar als deu diputats".
 

Edicions locals