Mollet acull una trobada de caçadors de Pokémon

Serà el primer esdeveniment que es fa a la ciutat dedicat als seguidors del popular videojoc

Cultura

L'Associació Juvenil Social Lovers i els influencers del món dels videojocs Barbilla & Cia, amb la col·laboració de l'Ajuntament, organitzen diumenge la primera Poketrobada a Mollet per a aficionats del joc virtual Pokémon Go. L'aplec va dirigit especialment als jugadors més joves i les seves famílies perquè, a banda de la caça de les criatures fantàstiques, també inclou activitats gratuïtes per a tots els públics relacionades amb el joc.

El recorregut començarà a les 11 h al Parc dels Colors i acabarà cap a les 13 h al Parc de Les Pruneres. Durant el camí, s'aprofitarà les pokeparades i els gimnassospunts estratègics per obtenir recursos per avançar al joc– per fer activitats diverses a l'entorn de Pokémon GO. En aquestes parades, l'organització premiarà amb còmics cedits per una famosa editorial els participants més perspicaços. "L'objectiu és jugar, compartir i gaudir del videojoc però amb un temps moderat, amb contingut sense violència i un premi que fomenti la lectura", apunten des de l'organització.
puntos de interés estratégicos donde podemos llenar la mochila con objetos de - See more at: http://www.movilzona.es/2016/07/14/ya-puedes-crear-tus-propios-gimnasios-y-pokeparadas-en-pokemon-go/#sthash.sJ29VW0k.dpuf


Edicions locals