El Forn Prat i la Ciutat Europea de l'Esport, protagonistes de la Festa de la Ràdio

Ràdio Mollet també va presentar en la festa d'enguany la seva nova plataforma digital

Societat

Diumenge, diada de Sant Vicenç, Ràdio Mollet va celebrar el seu 36è aniversari amb la tradicional Festa de la Ràdio, en la qual es van donar a conèixer els guardonats de 2016. La Notícia de l’Any va ser per a Mollet del Vallès després d’haver estat nomenada Ciutat Europea de l’Esport 2017, mentre que el Micròfon de l’Any va ser per al Forn i Pastisseria Prat després del reconeixement de la seva coca com la millor de Catalunya. 

La diada de Sant Vicenç, el 22 de gener, és l'escollida cada any per celebrar la Festa de la Ràdio, de Ràdio Mollet, que enguany celebrava el 36è aniversari de les seves emissions. Un any més, la festa de l'emissora va celebrar-se al Centre de Serveis el Lledoner, diumenge a la tarda.

Els premis del 2016 van ser per a la ciutat de Mollet, en la categoria de Notícia de l’Any, després d’haver rebut el reconeixement internacional amb el nomenament de Ciutat Europea de l’Esport 2017. L’altre premi destacat, el Micròfon de l’Any, va ser per al Forn Prat després que la seva coca fos guardonada com la millor coca dolça de Catalunya 2016.

Durant la jornada també hi va haver una menció especial col·laborador per a l’equip del programa de Ràdio Mollet L’Edat del Pavo, magazine de l’alumnat del Centre d’Estudis Mollet centrat en qüestions d’interès per al jovent. També hi va haver mencions especials a Mollet contra el Càncer, al Club d’Escacs Mollet (campió de Divisió d’Honor 2016) i als alumnes de l’IES Vicenç Plantada per haver protagonitzat un salvament marítim a Sant Feliu de Guíxols sa un nen de 8 anys.

La 36a Festa de la Ràdio també va servir perquè l’emissora municipal presentés la seva nova plataforma digital amb la renovació de la seva pàgina web i la creació d’una nova aplicació per a Android i iPhone.


Edicions locals