Inkemia tanca una ampliació de capital de 2,2 milions d'euros

La companyia molletana s'ha proposat reforçar el desenvolupament tecnològic de la societat

Economia

La companyia biotecnològica InKemia ha tancat amb èxit una ampliació de capital de 2,2 milions d'euros en què s'han subscrit la totalitat de les accions. Amb aquesta ampliació la companyia molletana pretén reforçar l'expansió internacional i especialment les noves filials dels Estats Units i Anglaterra, així com reforçar la capacitat d'inversió en empreses participades tecnològiques.

Les sol·licituds rebudes han ascendit a un total de 1.204.014 accions, cosa que representa un 13,55% de sobredemanda, ja que, tal com s'anunciava, es van posar a la venda 1.060.318 noves accions ordinàries amb els mateixos drets i obligacions que les que actualment hi ha en circulació.

Amb tot, l'ampliació de capital ha quedat subscrita en el seu import màxim, és a dir en 2.226.667,80 euros.

Segons la companyia, l'objectiu de l'ampliació és reforçar l'expansió internacional i especialment les noves filials dels Estats Units i Anglaterra. Inkemia Green Chemicals, amb seu a Houston, als Estats Units, té com a principal objectiu l'explotació de productes químics verds i de la seva tecnologia de producció, mentre que Inkemia Biofuels Advanced, amb seu a Londres, es dedicarà a l'explotació dels carburants avançats de segona generació, que provenen de residus no aprofitables per a altres usos.

Inkemia també vol reforçar la capacitat d'inversió en empreses participades tecnològiques –actualment InKemia té participació en deu empreses que a més poden crear sinèrgies molt positives entre elles– i reforçar el desenvolupament tecnològic de la societat, accelerant els projectes de R + D propis i els codesenvolupaments amb terceres empreses.
Edicions locals