Xerrada informativa sobre la Televisió Digital Terrestre

El 13 de febrer (19h) La Marineta acollirà una xerrada informativa sobre la Televisió Digital Terrestre, organitzada per Teledigital Mollet. L'objectiu és donar a conèixer els mecanismes per fer la transició del senyal analògic a la TDT.

Societat

La xerrada es fa en col·laboració amb la Federació Catalana d'Empresaris Instal·ladors de Telecomunicacions (FECEMINTE), i durant els mesos de febrer, març, abril i maig anirà recorrent les diferents poblacions integrants del Consorci: Parets, Montornès, La Llagosta, Montmeló, Sant Fost, Martorelles, Vilanova i Vallromanes.
L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar a conèixer a la població els mecanismes necessaris per fer la transició del senyal analògic a la Televisió Digital Terrestre: des de què és?, a qui afecta?, passant pel calendari d'implantació previst o quins són els procediments necessaris per veure bé la TDT.
La ponència anirà a càrrec del president de Feceminte i enginyer de Telecomunicacions, Xavier Núñez, qui s'encarregarà, també, de resoldre els dubtes que es puguin plantejar entre la població.
 

Edicions locals