Dos detinguts després de robar un domicili a Mollet

Els detinguts de 22 i 23 anys són veïns de la ciutat

Societat

Els Mossos d’Esquadra de Mollet del Vallès van detenir el dilluns 27 de març dos homes de 22 i 23 anys, nacionalitat espanyola i veïns de Mollet, com a presumptes autors d’un robatori amb força a un domicili de la ciutat.

Els fets es van produir cap a les 20 h de dilluns, quan els agents, que es trobaven realitzant un patrullatge preventiu per evitar robatoris a domicili a la població, van rebre l’avís que acabava de succeir un robatori.

Els agents van contactar amb testimonis que els van facilitar la descripció del possibles autors i, amb aquestes dades, van iniciar la recerca dels responsables.

Els agents van veure dues persones que s’ajustaven a la descripció dels lladres. La parella, quan va veure el cotxe policial, va intentar fugir i es van amagar en un pis proper. Un cop localitzats, els agents van escorcollar els dos homes i els van trobar joies, rellotges i telèfons mòbils amagats a les butxaques de la seva roba. En aquell moment la parella va ser detinguda.

Algunes de les joies localitzades pertanyien al domicili que havia estat violentat poc abans.
Els dos arrestats, amb dos i quatre antecedents penals respectivament, van passar a disposició judicial dimarts, 28 de març, davant el jutjat en funcions de guàrdia de Mollet, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.

Edicions locals