La multinacional japonesa KAO inaugura l'ampliació de la seva seu de Mollet

La companyia, amb seu al carrer Bilbao del polígon de Can Prat, preveu la incorporació de 20 nous treballadors

Economia

El president mundial de KAO, Motohiro Morimura; el president de KAO a Europa, Masahiro Katayose; el president de KAO Chimigraf, Francesc Pujadas; i l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, han inaugurat avui la nova planta de Kao Chimigraf a Mollet, dedicada a la fabricació de tintes d’injecció en base d'aigua que permet imprimir sobre plàstics, especialment embalatges, respectuoses amb el medi ambient.

Amb aquesta ampliació, la important multinacional de capital japonès ratifica la seva aposta per la ciutat i contribueix a la creació de llocs de treball, ja que la companyia preveu incorporar, inicialment, 20 treballadors més a una plantilla actual d’unes 100 persones.

Masahiro Katayose ha volgut agrair a l’Ajuntament de Mollet “el suport i les facilitats que ens ha donat per poder dur a terme les nostres operacions i d’aquesta manera contribuir al desenvolupament econòmic del municipi”, i ha afegit que amb aquesta ampliació “consolidem la planta de Mollet com a centre de fabricació estratègica dels nostres productes”. 

Francesc Pujadas, president de KAO Chimigraf, ha agraït el suport dels treballadors de la planta de Mollet, ja que “amb la vostra col·laboració i el vostre suport ens feu sentir sòlids i ens permeteu que la companyia continuï creixent en nombre de persones”.

Al seu torn, l'alcalde Mollet, Josep Monràs, destacava “una inversió de 25 milions d’euros per la planta de Mollet“, i afegia que “l’Ajuntament continuarà facilitant la instal·lació i la consolidació de tots aquells projectes que contribueixen a la reindustrialització i el creixement de la ciutat i al benestar dels seus ciutadans".

A l’acte d’inauguració de la nova planta de KAO també hi han assistit representants sindicals, com el recentment nomenat secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco.  


Edicions locals