El molletà Sergio Torres guanya la travessa de Tabarca a Alacant

Prova de 21 quilòmetres en mar obert

Esports

El nedador de Mollet Sergio Torres s’ha proclamat campió de la travessa Tabarca-Alacant, una prova de 21 quilòmetres nedant en mar obert, que es va celebrar el passat cap de setmana. Torres, membre del Club Natació Granollers, va anar acompanyat del seu pare, Juan Manuel Torres, qui feia de kayac i s’encarregava de subministrar-li avituallament durant la travessa.

El jove va competir amb mig centenar de nedadors de diversos punts de la geografia espanyola i internacionals, amb competidors de Polònia, Malàisia, Anglaterra i Bèlgica, entre d’altres, en uan de les competicions d’aigües obertes més llargues de les que s’organitzen a la península.

La travessa arrencava a les 7 h de l’illa de Tabarca i finalitzava a la plataja d’El Postiguet, una distància de 21 km que Torres va realitzar en 5 hores i 10 minuts. “Les condicions de la mar van ser molt bones i he gaudit d’una prova que, tot i ser dura, ha resultat una experiència bonica”, explica Torres.

El nedador es prepara ara per a la propera competició que serà la Batalla de Rande, a Vigo, de 27 quilòmetres, una prova que serà “un dels reptes més importants de la temporada”, assegura Torres. 

Edicions locals