Mor Isabel Santiago, referent de la lluita veïnal a Mollet

Santiago va ser presidenta de l'AV de Plana Lledó en substitució de l'històric Bernabé Soto

Societat

Aquest dimecres moria a Mollet Maria Isabel Santiago, un dels referents de la lluita veïnal a la ciutat. Santiago, de 61 anys, va ser, entre d'altres, presidenta de l'AV de Plana Lledó en substitució de l'històric Bernabé Soto.

Isabel Santiago era veïna de Mollet des dels anys 80 quan va arribar provinent de Santa Coloma de Gramenet. Ja en els inicis es va incorporar a l'AMPA de l'escola Salvat Papasseit i més tard va formar part de l'associació de veïns del seu barri, el de Plana Lledó, amb diferents càrrecs a la junta. El 2009 va assumir la presidència de l'AV en substitució d'un dels històrics dirigents veïnals de Mollet, Bernabé Soto. El 2012, Santiago va ser triada presidenta de la Federació d'Associació de Veïns de Mollet.

 

En l'àmbit polític, també va estar implicada en moviments d'esquerres i va formar part de candidatures del PSUC i més endavant ICV-EUiA i l'Entesa per Mollet, sempre com a independent.

 

Santiago també formava part de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès i del Consell de Participació de l'Hospital de Mollet.

 

La cerimònia de comiat es farà demà divendres a les 10.30 h al tanatori de Mollet.

Edicions locals