Els botiguers de Jaume I tornen a omplir l'avinguda d'activitats per a tothom

L'Associació de Botiguers i Professionals de l'Avinguda Jaume I celebrarà el 25è aniversari de la remodelació de l'eix comercial

Economia

Els botiguers de l’avinguda Jaume I celebraran aquest dissabte, durant tot el dia, els 25 anys de la remodelació urbanística d’aquest eix comercial. Ho farà amb botigues al carrer, tallers, activitats infantils, havaneres, concerts, un sopar de germanor i ball entre d’altres.

Concretament, l'Associació de Botiguers i Professionals de l'Avinguda Jaume I ha programat un seguit d'activitats per commemorar els 25 anys de la festa que l'any 1992 van celebrar els veïns i comerciants amb motiu del final de les obres, una festa que durant 9 anys va celebrar-se amb un àpat a la fresca cada mes de juliol.

 

Enguany, la seixantena d'associats a l'entitat han volgut recuperar la tradició i complementar-la amb botigues al carrer –una vintena organitzaran accions per promocionar els seus productes–, tallers, activitats infantils, havaneres –de 21 a 23 h–, concert –de 18 a 21 hi haurà el grup de versions Los Siguientes–, un sopar de germanor i ball –de 23 a 2 h hi haurà l'orquestra Liberación–.

 

Edicions locals