Els tres clubs molletans es disputaran el Trofeu Ciutat

Els partits es disputaran el dilluns de festa major i enfrontaran els primers equips del CF Mollet UE, UD Molletense i UD Lourdes

Cultura

Els aficionats al futbol i, especialment, al futbol molletà, tenen una cita obligada el dilluns de festa major al vespre. Com cada any, coincidint amb la festa molletana es disputarà una nova edició del Trofeu Ciutat de Mollet al camp de futbol municipal Germans Gonzalvo, però enguany amb l’alicient afegit que enfrontarà en un torneig triangular els tres primers equips de la ciutat. 

Seran uns duels que no es repetiran, de moment, en competició oficial, ja que els tres equips militen en categories diferents: el CF Mollet UE a Primera Catalana; la UD Molletense a Segona Catalana, i la UD Lourdes a Tercera Catalana.

 

Els tres equips arriben al trofeu en punts molt diferents de la seva preparació física de cara al curs 2017-2018. Així, mentre que el Mollet i la Molletense ja fa gairebé que roden i estan a punt de començar les respectives lligues, la UD Lourdes fa tot just una setmana que ha iniciat la pretemporada i només ha jugat un amistós.

 

Un altre bon alicient per anar el dilluns de festa major al Germans Gozalvo és veure com s’han integrat a la plantilla la gran quantitat fitxatges que han fet els equips de cara al curs 2017-2018. Moltes cares noves al camp, però també algunes a fora, com el relleu a la banqueta del Mollet, que ara és propietat de Dani Rizaldos. 

 

Un vespre de futbol que s’allargarà fins ben entrada la nit, però que, pels que hagin passat l’agost fora, servirà per fer-se una idea del que poden donar els equips i començar amb les prediccions per la nova temporada. 

 

Trofeu Ciutat de Mollet

Dia i hora: Dilluns 21 (19.30 h)

Lloc: Camp de Futbol Germans Gonzalvo

 

Edicions locals