Concerts a la fresca a la terrassa del Museu Abelló

El Museu Abelló i la Casa del Pintor obren les portes als visitants

Cultura

Barreja de concert i comèdia, There was a fiesta recrea el primer i últim concert que el duo barceloní de swing Patty Lemon & Martin Bennet va fer al Carnegie Hall de Nova York l’any 1959. Aquest és un dels dos concerts de petit format que acollirà la terrassa del Museu Abelló durant la festa major, mentre que l’altre serà un concert de swing i jazz a càrrec de Piano Bar.

Les entrades per als dos concerts espectacle tenen un preu de 2 euros. L’aforament és limitat.

 

Portes obertes

Com ja és habitual per festa major, un dels principals equipaments culturals de la ciutat es vestirà de gala i obrirà les portes als veïns per donar-se a conèixer. Així, el Museu Abelló estarà obert al públic el dissabte 19 de 17 a 22 h –amb visita guiada a la Casa del Pintor de 19 h i 20 h–, i també el diumenge 20 hi haurà portes obertes al Museu d’11 a 14 h i de 17 a 22 h.

 

Les visites guiades a la Casa del Pintor seran a les 11 h, 19 h i 20 h. El dilluns 21 hi haurà portes obertes al Museu de 17 a 22 h, i la visita guiada a la Casa del Pintor serà a les 19 h. A més, durant aquests dies es podrà veure una nova exposició que porta per títol Plou, neva, pinta, una mostra amb l’objectiu d’apropar l’art contemporani al públic familiar.

 

D’altra banda, el menhir de Mollet també viurà una jornada de portes obertes en el marc de l’anomenat jardí literari, al parc de Can Mulà de dissabte 19 a dilluns 21 d’agost de 18 a 21 h.

 

Teatre concert There was a fiesta (at Carnegie Hall)

Dia i hora: Dissabte 19 (22 h)

Lloc: Terrassa del Museu Abelló

 

Concert PianoBar (swing, jazz i còctels)

Dia i hora: Diumenge 20 (22 h)

Lloc: Terrassa del Museu Abelló

 

 

Edicions locals