Mollet és Ciutat Europea de l’Esport fins i tot en els actes de festa major

La gresca molletana està farcida d'activitats esportives per a totes les edats i tots els gustos

Cultura

Entre nits que s’allarguen i dies que es fan curts després de les matinades; entre concerts i foc i fum i aigua; entre cercaviles, cultura i vermuts; entre tots els actes que hi ha a la festa major, hi ha els trofeus que els esportistes esperen tot l’any per batre’s en duel amb els seus conciutadans: les activitats esportives de festa major. 

Com que Mollet és enguany Ciutat Europea de l’Esport, la festa major no podia ser menys i el programa ve carregat d’esport per a tots els gustos.  N’hi ha d’aeròbic, d’anaeròbic, esport aquàtic, esport de pala i, fins i tot, esport assegut.

 

El dimarts começa la festa amb dues activitats esportives que, tot i que les boles amb les quals es juga tenen una mida semblant, res tenen a veure l’un amb l’altre. Per als qui els agrada gaudir de l’esport d’una manera relaxada però competitiva, dimarts al matí es disputa el torneig de petanca.

 

A la tarda, els que vulguin vestir-se de curt i jugar a pàdel amb la seva parella –esportiva o no– han de passar pel club de Can Prat. Dimecres arriba el moment de les sortides explosives i les esmaixades amb el torneig de 3x3 de bàsquet. I quan la calor comença a baixar, a Ca n’Arimon comença la marató amb triple sesió esportiva: aiguagim, spinning i bodypump. Els que vulguin aguantar tota la tarda de divendres, hauran d’haver aprofitat l’agost per posar-se en forma.

 

Dissabte és el dia d’esprémer el cervell amb la simultània d’escacs o de ser solidaris nedant metres en favor de l’esport adaptat. L’ultim dia és per relaxar-se i, com cada any, el Club Ciclista Plana Lladó organitza la tradicional passejada en bicicleta per a tota la família, que sortirà de la plaça Prat de la Riba i arribarà fins al Parc de Can Mulà.

 

Petanca Festa Major

Dia i hora: Dimarts 15 (9 h) - Lloc: Parc de Can Mulà

 

V Torneig de Pàdel Torrat

Dia i hora: Dimarts 15 (18 h) - Lloc: Club Pàdel Can Prat

 

Torneig de Bàsquet 3x3

Dia i hora: Dijous 17 (10 h) - Lloc: Plaça Pau Casals 

 

Aiguagim popular

Dia i hora: Divendres 18 (18 h) - Inici: Ca n’Arimon

 

Spinning popular

Dia i hora: Divendres 18 (19 h) - Inici: Ca n’Arimon

 

BodyPump popular

Dia i hora: Divendres 18 (20 h) - Inici: Ca n’Arimon

 

Simultània d’escacs

Dia i hora: Dissabte 19 (10.30 h) - Lloc: Rambla Balmes

 

Sumem metres nedant

Dia i hora: Dissabte 19 (11 h) - Lloc: Ca n’Arimon

 

Aiguagim popular

Dia i hora: Dissabte 19 (18 h) - Inici: Ca n’Arimon

 

Passejada en bicicleta

Dia i hora: Diumenge 20 (10.30 h) - Inici: Plaça Prat de la Riba

 

 

Edicions locals