Sopar torrat amanit amb l’humor del mediàtic Peyu

L’humorista i el seu tècnic Dani engrescaran la nit de dijous

Cultura

Un element tradicional de la festa major són els sopars que cadascuna de les colles organitzen. Enguany la colla dels Torrats oferirà una vetllada que comptarà amb l’espectacle En Peyu i en Dani, que es basa en la conjunció de diversos textos que en Peyu ha anat acumulant al llarg de la seva trajectòria.

El resultat és un monòleg molt natural que segueix el format de l’stand up comedy clàssic en què en Peyu tracta amb humor temes que van des de l’actualitat política fins a escenes de la vida quotidiana. En Dani és el tècnic que sempre l’acompanya i que s’encarrega dels efectes de so i la llum per complementar l’actuació. “No li busquin ni un principi ni un final, simplement gaudeixin”, així és com ho han definit ambdós creadors.  

 

Lluís Jutglar és l’home que hi ha darrere la figura d’en Peyu. Es va estrenar en el teatre d’humor amb  la creació conjunta amb Roger Codina de l’espectacle Kisca, kisca (2003). Al llarg dels anys ha escrit obres de teatre d’humor com Jo tinc un amic que... (2009), un monòleg escrit i interpretat per ell mateix, i Planeta i Neptú (2012). 

 

A la ràdio es va iniciar amb El matí i la mare que el va parir de Ràdio Flaixbac. Ha participat en diversos programes com La Tribu o El suplement de Catalunya Ràdio. Actualment forma part del Fricandó matiner de Rac 105 i de Versió Rac1. En format televisiu ha destacat dins el programa Alguna Pregunta Més? (APM?) de TV3 amb la secció Oletú destinada a descobrir errors urbanístics arreu de la península. La idea va tenir tan bona acollida que el 2015 Jutglar va publicar el seu primer llibre: Oletú, els millors nyaps urbanístics catalans.

 

Actualment també col·labora amb el seu humor al programa Còmic Show presentat per Àngel Llàcer. A més, ha fet el seu primer pas al cinema amb la pel·lícula Mil coses que faria per tu, que es va estrenar el passat mes de maig i que ha estat dirigida per Dídac Cervera. Jutglar té un paper important i comparteix repartiment amb Peter Vives i Iris Lezcano.

 

Les entrades per al sopar Torrat es poden adquirir a partir del dilluns 14 al Mercat Vell i el mateix dia de l’espectacle a un preu de 10 euros per als socis i 12 euros per a qui no sigui soci.

 

Sopar Torrat amb l’espectacle En Peyu i en Dani 

Dia i hora: Dijous 17 (22 h)

Lloc: Mercat Vell

 

Edicions locals