La gran pantalla s’instal·la al parc de les Pruneres amb doble sessió de pel·lícules

'La La Land' i 'Mascotes', les propostes cinematogràfiques d’enguany

Cultura

La nit de diumenge començarà reunint tant petits com aficionats als musicals i les pel·lícules romàntiques al parc de les Pruneres, que un any més esdevindrà una gran sala de cinema a la fresca. Després del Ball de Sardanes amb la Cobla Jovenívola de Sabadell a la plaça Catalunya, el públic es podrà traslladar a les Pruneres per gaudir d’una vetllada cinematogràfica que enguany oferirà dues propostes: el film d’animació Mascotes i l’oscaritzada La ciutat de les estrelles (La La Land).

Mascotes narra la història d’un gos anomenat Max que veu perillar la seva rutina i situació privilegiada quan la seva propietària porta a casa un altre gos, en Duke. Ambdós gossos es veuen embolicats en els retorçats plans d’un conillet anomenat Snowball que està formant un exèrcit amb tots aquells animals domèstics que han estat abandonats per tal de venjar-se de les mascotes que viuen felices amb els seus amos. Duke i Max hauran d’aprendre a treballar de forma conjunta si volen aturar els plans del petit conill i tornar a casa.

 

La ciutat de les estrelles
Amb set Globus d’Or i sis Oscars a la butxaca, La ciutat de les estrelles (La La Land)  és una comèdia dramàtica i romàntica musical escrita i dirigida per Damien Chazelle, que compta amb un elenc d’actors ben coneguts com Emma Stone que encarna el personatge de Mia, una aspirant a actriu que combina la seva feina com cambrera amb la participació a càstings, o Ryan Gosling, que encarna el protagonista masculí, en Sebastian, un pianista de jazz que comparteix amb Mia el desig  d’arribar al més alt de la seva carrera artística. És precisament aquest somni compartit el que farà perillar la seva història d’amor.

 

En cas de pluja la dobles sessió de cinema es traslladarà a l’espai del Mercat Vell.

 

Doble sessió de cinema familiar a la fresca amb Mascotes i La La Land
Dia i hora: Diumenge 20 (21.30 h)
Lloc: Parc de les Pruneres

Edicions locals