Els àlter ego de Pep Plaza, a l’espectacle de l’Envelat

L’imitador pujarà a l’escenari una seixantena de personatges

Cultura

Un dels protagonistes de la nit de diumenge serà l’espectacle que oferirà l’actor Pep Plaza a l’envelat. Es tracta del muntatge que porta per nom I ara què?, en què l’humorista i imitador oferirà una hora i mitja d’interpretacions de fins a seixanta personatges.

Entre els personatges més coneguts que imita Plaza hi ha l’escriptor Quim Monzó, l’actor Joan Pera, els presentadors Boris Izaguirre i Matías Prats i, com no podia ser d’una altra manera, l’exjugador i exentrenador del Barça Pep Guardiola, un dels personatges que li han donat més popularitat. Tampoc no faltarà l’àmbit polític, on Plaza es transformarà en Artur Mas i Mariano Rajoy, entre altres figures polítiques. 

 

El cant és una de les aficions de Plaza i per això estarà acompanyat del pianista Miquel Tejada, que l’ajudarà a l’hora de complementar les imitacions d’artistes com Lluís Llach, Dyango, Miguel Ríos, Joan Manuel Serrat o Elvis Presley.

 

Pep Plaza es va fer conegut quan va participar en el programa satíric Crackòvia, on imitava Pep Guardiola. Després que l’entrenador va deixar el Barça i va marxar a viure a Nova York, molts dels seguidors de Plaza es van preguntar què faria l’humorista. L’espectacle I ara què? porta aquest nom en referència a la pregunta que tothom li feia. El muntatge és la manera que té l’humorista de respondre aquesta qüestió i demostrar que la vida continua tot i la marxa de Guardiola.

 

Espectacle d’humor ‘I ara què?’
Dia i hora: Diumenge 20 (22.30 h)
Lloc: Envelat
Preu: 2 euros (aforament limitat)

 

Edicions locals