Els Torrats, preparats per al repte i per engrescar el públic als seus actes

La colla, que va perdre el repte l'any passat després de guanyar-lo quatre anys seguits, tornarà a posar-ho difícil als Morats

Cultura

Les bones ratxes no duren sempre, i la dels Torrats en la competició de colles va trencar-se la festa major passada després de quatre victòries consecutives i un total de 12 al palmarès general. Tot i la derrota, els del mam afronten el repte amb optimisme. “En tenim moltes ganes, portem tot l’any esperant-la”, diu Oriol Montasell, cap de colla dels Torrats

Montasell també assegura que, sobretot, del que tenen més ganes és de “veure quanta gent s’apunta a les proves i quantes persones surten aquests dies al carrer”. Sens dubte, la participació serà clau perquè la colla torni a guanyar, un factor que Morats confessa que ja té resolt gràcies a la incorporació d’un número significatiu de socis aquest any.

 

Sigui com sigui, no es podrà dir blat fins l’última nit, i el que és clar és que Torrats, més enllà de la competició, torna amb un programa d’allò més atractiu per a la concurrència. Segons el cap de colla, l’objectiu d’aquest any és “afermar els actes de l’any passat, sobretot els més nous, com el torneig de pàdel o el futbol embombollat, que van tenir molt èxit”. Així, el dimarts 15 (18 h) el Club Pàdel Can Prat acollirà per 5è any el torneig en les categories femenines, masculines i mixtes de nivell avançat i debutant.

 

Dimecres (20 h), arriba al Mercat Vell la 9a edició del concurs de curts que va impulsar el clan Hostel People. A la nit, al mateix lloc, Ninhodelosrecaos dj encendrà la festa amb la Torrada Rebel Party, la primera de moltes que hi haurà aquests dies.

 

Dijous de bon matí començarà el tercer torneig de videojocs dels clans Vidkan’s i Tempranillos al Mercat Vell, i a la nit, després de la invocació del Moll Fer, arribarà el primer plat fort d’enguany, el sopar torrat amb l’espectacle En Peyu i en Dani del popular humorista de les Masies de Voltregà. Després de l’àpat, la més que clàssica festa a la discoteca Bubu’s (1 h) arrodonirà la jornada.

 

La Màgia i el Circ Torrat seran els protagonistes de divendres, i ja en plena festa major, dissabte, la colla celebrarà l’Aquàtic Torrat, i la Barrilada entre el pregó i el Moll Fer, la bèstia de colla.

 

Diumenge, l’11a edició del Torratasques, l’acte més multitudinari, tornarà a passejar-se per una desena d’establiments del centre, i dilluns al vespre, la Nit Destil·lada d’Estel Torrat portarà el directe dels molletans Pele Macleod al parc de les Pruneres.L’últim acte, dimarts a les 19 h al parc de Pau Casals, serà el Bubble Soccer o el futbol embombollat, una de les estrenes de l’any passat que més sensació van causar. Aquesta modalitat esportiva d’origen noruec, té la particularitat que els jugadors competeixen dins d’una bombolla inflable d’un metre i mig de diàmetre. Les inscripcions –equips de cinc jugadors, cinc euros cadascun–, es poden fer a través del web de Torrats, a www.torrats.com/futbol.

 

Edicions locals