El bus exprés entre Mollet i Barcelona entrarà en funcionament el proper 12 de setembre

El servei ampliarà a una trentena les expedicions directes entre Mollet i la ciutat comtal

Societat

El proper dimarts 12 de setembre es posarà en marxa el nou servei de bus exprés entre Mollet i Barcelona. La nova línia, que estarà gestionada per l'empresa Sagalés, oferirà diàriament 17 noves expedicions en sentit Barcelona i 16 noves expedicions en sentit Mollet del Vallès, de dilluns a divendres feiners excepte a l'agost.

La nova línia oferirà 17 noves expedicions en sentit Barcelona i 16 noves expedicions en sentit Mollet del Vallès, de dilluns a divendres feiners excepte a l'agost. D'aquesta manera, l’oferta actual de dilluns a divendres feiners excepte agost per l’autopista s'ampliarà a 32 expedicions en sentit Barcelona i a 31 expedicions en sentit Mollet del Vallès. A Mollet, el servei tindrà dues parades a l'avinguda Burgos, una a Antoni Gaudí i una altra a la plaça Can Borrell, i a Barcelona, les parades se situaran a diferents altures d'avinguda Meridiana, des d'on els usuaris podran enllaçar amb altres autobusos, metro i Rodalies Renfe.

Els vehicles disposen de premsa gratuïta i Wi-Fi a bord, són 100% accessibles i estan integrats sota una mateixa imatge corporativa exprés.cat, que dóna visibilitat al servei i facilita als usuaris la seva ràpida identificació.

La xarxa expres.cat està formada per 43 línies distribuïdes arreu del territori i aquesta és la 21a que es posa en funcionament a Barcelona i la 35a a tot Catalunya. És una xarxa de les línies d'autobusos d'altes prestacions que es caracteritzen per la seva alta freqüència; l’ús de vehicles moderns i accessibles; velocitat comercial alta; informació en temps real, circulació per carrils segregats i una gran demanda.

Al Vallès Oriental existeixen quatre línies d'aquestes característiques: la que uneix Caldes i Barcelona, la Mataró-Granollers-Sabadell, la de la Vall del Tenes –que uneix Bigues i Riells, Santa Eulàlia, Lliçà d'Amunt i Parets amb Barcelona– i la que comunica Barcelona amb Alella i Vallromanes.

Està previst que aquest dijous, el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, l'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i el conseller delegat de Sagalés, Ramon Sagalés presentin la nova línia e21. 
 

Edicions locals