El CF Mollet busca la forma

L’equip interntarà refer-se a la lliga després d’una fluixa pretemporada

Esports

El CF Mollet intentarà buscar aquest cap de setmana la primera victòria a lliga de Primera Catalana després de l’empat a dos a casa contra el Sabadell, en un partit que va tenir fases del joc per als dos equips i amb domini intermitent.

El tècnic, Dani Rizaldos, està content amb l’evolució que està fent el seu equip després d’una pretemporada molt irregular i creu que “falta reajustar petits detalls per poder jugar a un bon nivell, com el que vam tenir en alguns moments del partit contra el Sabadell”.

Dissabte, els molletans visitaran el camp del Sant Cugat, que va perdre contra el Manlleu per 1-0 en la primera jornada. Els del Vallès Occidental han renovat a fons la plantilla i afronten la competició “amb un equip gairebé nou respecte a la temporada passada”, diu el tècnic. L’enfrontament tindrà lloc a la zona esportiva Jaume Tubau de Sant Cugat a les 18 h.

Els de Rizaldos, a banda de polir els detalls tant físics com tàctics que encara ballen, també estan preparant a fons el partit, un partit que el tècnic el preveu, “amb un futbol molt directe en un camp molt petit”. També assegura que “anirem a guanyar perquè com a entitat hem d’anar a guanyar a tots els camps i hem de començar a sumar els punts de tres en tres”. Tot i així, creu que no serà fins d’aquí a una o dues setmanes que l’equip estarà a ple rendiment per poder jugar el futbol que se n’espera i que el tècnic està intentant inculcar als seus jugadors.

La temporada passada, el Sant Cugat va quedar en 12a posició del grup 1, a tres punts del descens i empatat amb el Girona B i el Masnou, que va acabar jugant el descens. 
 

Edicions locals