S’obren inscripcions als cursos i tallers dels centres cívics de Mollet

La programació agrupa desenes de propostes per a totes les edats

Cultura

L’Ajuntament de Mollet ha presentat la programació de les activitats, cursos i tallers per a la temporada 2017-2018, que, amb la col·laboració de diverses entitats, es faran als centres cívics, culturals, esportius, de gent gran i de dona de la ciutat.

La programació inclou tot tipus de disciplines, interessos i habilitats i hi ha activitats específiques per a públics diversos. Es divideix en dos quadrimestres: el primer començarà el 2 d’octubre i s’acabarà el 9 de febrer. El segon s’iniciarà el 12 de febrer i finalitzarà el 8 de juny.

Des d'aquest dimecres i fins al divendres estan obertes les inscripcions a les activitats per a la gent gran, que es poden fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, de 15.30 a 19 h, o per internet, els mateixos dies i horaris. Des del 18 de setembre, i si queden places lliures, les inscripcions es faran de forma presencial a: L’Ateneu Gran, El Lledoner i a l’Espai Sant Jordi. Per a les activitats per a la Gent Gran, i amb l’objectiu d’evitar aglomeracions, l’Ajuntament donarà número a partir de les 8 del matí per tal d’ordenar la cua d’obtenció del número definitiu, que es donarà a les 15.30 h.

Pel que fa als cursos i tallers als centres cívics, culturals i de dona, les inscripcions es podran fer el 18 de setembre de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, de 15.30 a 19 h, o per internet a partir de les 15.30 h.
Les inscripcions de les activitats a la Biblioteca es faran a la mateixa Biblioteca la setmana anterior a l’activitat, excepte els tallers i cursos per a adults, que es faran en les dates que s’especifiquen en cada cas.

Programa Mou-te!
En el cas del programa esportiu Mou-te!, els interessats podran fer les inscripcions el 19 de setembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, de 8 a 18 h, o per internet en el mateix horari. Els cursos començaran el 2 d’octubre i s’acabaran el 21 de juny.

(Podeu consultar tots els cursos i tallers proposats al document adjunt)

Edicions locals