El Muntanyenc celebra una nova caminada nocturna per Gallecs

El club molletà organitza l'excursió d'uns 11 quilòmetres aquest dissabte

Cultura

Aquest divendres, 22 de setembre, és l’últim dia per incriure’s a la 17a Caminada Nocturna de Gallecs que organitza cada any el Club Muntanyenc.
La caminada, que cada any aplega centenars de participants, arrencarà aquest dissabte a partir de les 20 h al parc de les Pruneres, i seguirà un recorregut d’11 quilòmetres pels camins de l’espai rural. La durada estimada del recorregut és d’uns 2 hores i mitja.

El Club Muntanyenc recorda que per fer les inscripcions és imprescindible indicar el nom, els cognoms, la data de naixement, el DNI i el telèfon dels participants. Aquest divendres s’esgota el termini per inscriure’s; de 19 a 22 h al Casal La República. El preu d’inscripció és de 9 euros –7 per als socis de l’entitat–.

La Caminada Nocturna de Gallecs inclourà pa amb botifarra, sorteig de regals i ball de fi de festa. A més, el club ha previst una sessió de preparació per a la caminada a càrrec del Centre d’Esports i Salut de Ca n’Arimon a partir de les 19.15 h.

D’altra banda, el Club Muntanyenc recomana als participants portar calçat adequat per caminar, així com una llanterna o frontal. També recorda que la caminada no és competitiva, que no es poden tocar els senysls del camí i que els menors han d’anar acompanyats d’un adult responsable. Durant el recorregut hi haurà controls de pas i un avituallament.

Edicions locals