El grup Som i Contrapunt donen suport a l'aturada general de país

Demà Contrapunt només tindrà serveis mínims per informar de la repercussió i accions a l'entorn dela vaga

Societat

El grup SOM i la totalitat de les cooperatives que en formen part (Ara Llibres, Batabat, Contrapunt, Sàpiens Publicacions i Nova 2003) hem decidit sumar-nos a l'aturada general de país d'aquest dimarts 3 d'octubre que han convocat la Taula per la Democràcia i els sindicats. Per això demà Contrapunt només tindrà serveis mínims per informar de la repercussió i accions a l'entorn de la vaga.

Aquest és el comunicat de Som: "Davant la repressió de l’Estat espanyol i la brutalitat de l’actuació de les forces policials sobre el conjunt de la població civil catalana ens veiem cridats i cridades a continuar defensant les nostres llibertats i a reivindicar una democràcia vertadera, justa i igualitària. Cap democràcia avançada pot utilitzar les forces de l’ordre contra la seva població amb impunitat. Condemnem, així, la injusta, abusiva i injustificada violència policial que va tenir lloc durant la celebració del referèndum de l’1 d’octubre. I donem suport a les institucions catalanes i a totes les persones que ahir van voler votar democràticament.
 
Amb tot, ens unim a l’aturada general de país amb esperança. Volem ser respectats i respectades. Tenim dret a decidir el nostre futur, tenim dret a la llibertat i volem viure en pau".

Edicions locals