Xavi Moro, nou entrenador del CF Mollet UE

El club relleva a Dani Rizaldos de la banqueta

Esports

El CF Mollet UE va fer públic dilluns la sortida “de mutu acord” de l’entrenador Dani Rizaldos a causa dels mals resultats de l’equip que l’han portat a la 16a plaça de la classificació.

El seu substitut serà Xavi Moro, exjugador –un migcampista molt talentós- d’equips com el Barça B, el Sabadell, el Còdova o l’Hèrcules i que ha estat les últimes temporades als Estats Units entrenant una de les escoles del FC Barcelona.

Potser per la seva manera de jugar, Moro sempre ha sigut un entrenador al que li agrada que els seus equips cuidin molt la pilota, tot i que considera que ara mateix només hi ha un objectiu “fer un gol més que els rivals per anar escalant posicions”.

El tècnic diu que arriba al club “amb molta il·lusió” i que fa unes setmanes que el club ja es va posar en contacte amb i que ha estat mirant els partits per poder valorar l’oferta.

Dimarts va fer el primer entrenament i diu que l’equip “no està desmoralitzat, però sí una mica fluix perquè les coses no estan sortint bé”, però confia en redreçar la situació.

Diumenge a les 12 h l’equip visitarà el Cardedeu, que porta un punt més a la taula. Moro en destaca “la velocitat que tenen els homes de dalt” i assegura que “serà un partit molt complicat perquè ells també van necessitats de punts”.
 

Edicions locals