Canviem fa una condemna total a la repressió policial i critica l'"incendiari" discurs de Felip VI

La coalició reclama que retorni la normalitat en la política local

Política

Canviem se sumava a l’aturada de país i condemnava “totalment” l’acció “desproporcionada, brutal i desmesurada dels cossos de seguretat de l’estat  sota les ordres del govern de Rajoy”.

En un comunicat, la coalició considera que els fets, “únicament serveixen per mostrar de nou la incapacitat per governar del president Rajoy, que ha de dimitir de forma immediata” i reclama al PSC que pressioni el PSOE perquè “deixi de fer-li el joc al PP. És inacceptable que no s’hagi condemnat la violència exercida, i que no es sumi ni s’acosti tan sols, a fer efectiva una moció de censura”. Canviem també ha lamentat “l’irresponsable i incendiari discurs de Felip VI” sobre els fets de l’1-O.

Davant d’una eventual DUI, Canviem Mollet expressa que "no és la sortida desitjable, ho veu amb preocupació, i no tindria el seu suport".

A nivell local, Canviem creu que "és necessari un cert retorn a la normalitat molletana, aturada en gran part per la celebració del referèndum, i que va fer que es suspengués el Ple". Canviem Mollet considera que "cal seguir abordant les qüestions que han quedat en un segon terme, i que més preocupen a la ciutadania i que no estan resolts: habitatge, ocupació, emergència social, etc".

Edicions locals