La 5a edició d’Hors Lits porta la màgia a quatre llars molletanes

La proposta d'enguany serà la més internacional de totes

Cultura

Aquest divendres i dissabte torna a Mollet una nova edició, la cinquena, de la xarxa europea d’arts escèniques Hors Lits, una proposta independent que trasllada a quatre espais privats de la ciutat quatre espectacles, enguany més internacionals que mai i centrats en el món de la màgia.

En aquesta ocasió, els muntatges aniran a càrrec de Gazzo, del Regne Unit; Billy Kidd, del Canadà; Fakir Testa, de Catalunya; i Ola Muchin, de Polònia. Cadascun d’aquests artistes actuarà dues vegades, i en total hi ha previstes 160 participacions –80 divendres a partir de les 20 h i 80 dissabte a partir de les 19 h–. Les entrades ja estan exhaurides.

Gazzo és un dels mags de carrer més reconeguts del món per la seva rutina de gobelets (cups and balls), que ha portat arreu. Amb el seu estil únic, la particular manera d’interactuar amb el públic i una habilitat increïble és capaç de captivar els espectadors.

Una altra proposta serà la de Billy Kidd, una maga canadenca resident al Regne Unit que també ha portat els seus espectacles per tot el món. Ha fet aparicions en nombrosos programes de televisió. El seu espectacle còmic té efectes màgics amb molta potència que fan que el públic sempre en vulgui més.

Fakir Testa viu a Barcelona i fa més de 10 anys que recorre escenaris de mig món amb els seus espectacles. Gaudeix de les seves intervencions a l’espai públic i de la seva relació amb persones de totes les edats, gèneres i estils. És amant del foc i la seva manipulació, i un fetitxista d’objectes perillosos i la seva relació amb el cos. A més, és autodidacte i fidel deixeble d’un dels grans mestres del fakirisme com és Rahma Khan.

Finalment, el titellaire polonès Ola Muchin presentarà l’espectacle Kukuryku, una producció que l’any 2014 va guanyar el Premi Especial al Festival Kleinkunstfestival Instel Usedorm a Alemanya. Kukuryku és una barreja de molts conceptes: feltre, titelles, màgia i arts de carrer que deixa hipnotitzat a petits i grans. Ha pogut portar el seu espectacle a més de 20 països del món.
 

Edicions locals