Músics d'arreu del món es troben en la segona edició del Sona Mollet

La recaptació íntegra dels tres concerts es destinarà a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia

Cultura

El Sona Mollet, Festival Internacional de Música Memorial Anna Villaescusa Rebull, s'ha consolidat com a referent cultural de la ciutat més enllà de les seves fronteres i ha omplert per segon any consecutiu el Mercat Vell i el Teatre de Can Gomà.

En aquesta ocasió, l'esdeveniment ha comptat amb tres concerts de qualitat; un de jazz divendres al vespre al Mercat Vell; un de piano dissabte a la tarda a Can Gomà i un altre de música de cambra diumenge al matí a Can Gomà.

Les interpretacions hana anat a càrrec de 25 músics de renom procedents de diversos països, especialment alumnes dels conservatoris del Liceu i Amsterdam fruit dels acords de col·laboració que l’Ajuntament de Mollet va signar en el seu moment amb aquests dos conservatoris.

D’altra banda, amb l’objectiu de fer pedagogia i potenciar l’interès per la cultura i la música especialment entre els joves de Mollet, en aquesta edició s'han organitzat una masterclass gratuïta impartida pel professor de piano dels conservatoris d’Amsterdam i d’Artez Frank van de Laar, així com una conferència de Felipe Mora sobre un projecte musical que està duent a terme a Bogotà per tal de promoure la integració social a través de la música.

Un any més, el festival ha estat un memorial de la pianista molletana Anna Villaescusa Rebull, i la recaptació íntegra dels tres concerts es destinarà a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia.
 

Edicions locals