Concentració a Mollet a favor del diàleg entre els governs català i espanyol

Centenars de persones van acudir a la concentració vestides amb una samarreta blanca i sense banderes ni insígnies partidistes

Política

Centenars de persones van concentrar-se dissabte al migdia davant l'Ajuntament de Mollet seguint la crida dels entorns polítics del PSOE i Podem per reclamar diàleg i negociació entre els governs espanyol i català i mirar de rebaixar la tensió arran del referèndum de l'1 d'octubre. La concentració tenia el lema Parlem, Hablemos.

La concentració, a la qual la gran majoria de participants van acudir vestits de blanc i sense banderes ni insígnies partidistes, va aplegar centenars de persones a Mollet. També en altres ciutats catalanes i de l'Estat van repetir-se unes concentracions que feien una crida al diàleg entre les institucions catalanes i les de l'Estat, a la negociació i a desencallar la situació.

En altres poblacions de l'entorn també van organitzar-se concentracions en favor del diàleg i la negociació. Va ser el cas, per exemple, de la Llagosta, on va participar-hi l'alcalde, Óscar Sierra.
 

Edicions locals