Mollet s’inunda de l’estètica i la música rockabilly

L'entitat The Sun'Billys organitza aquest dissabte una gran festa al parc de Can Mulà

Cultura

L’entitat molletana The Sun’Billys transformarà el parc de Can Mulà en una autèntica festa homenatge a la música i l’estètica rockabilly. The Sun’Billys Garage Party, que se celebra aquest dissabte durant tot el dia, és un esdeveniment que omplirà de rock’n’roll i doo wop el parc molletà.

A partir de les 10 h es començaran a concentrar els assistents que l’organització espera que arribin d’arreu. Durant el matí hi haurà un concurs de ball i l’actuació de Judy G. & The Martins, una formació de música country, rockabilly, rock’n’roll i Tex-Mex, que començarà a escalfar l’ambient.

Tarda de concerts
A la tarda, la programació de concerts començarà amb l’actuació de Plan 9, que oferiran temes de classic rock i hard rock. A continuació serà el torn d’Anita O’Night & Mercury Trio, una banda nascuda a Barcelona el 2014 i capitanejada per Anita O’Night, que es va formar per retornar al gènere rockabilly els seus trets originaris. Els caracteritza un so contundent i electritzant que destila el rock dels 50, rockabilly, country i Hot Jazz.

A continuació, prendran el relleu The Shakin’ Gamblers, que faran un homenatge al rock amb un repertori basat en versions des del rock’n’roll de Sun Records, Warren Smith o Billy Lee Riley, passant per instrumentals de finals dels anys 50 i alguna pinzellada de temps més actuals i temes propis.

Per tancar els concerts, arribats directament des de Mallorca, pujaran a l’escenari The Mallor-Kings, un quartet vocal i de doo wop, que transportarà els assistents al més pur estil dels 50 i principis dels 60. La música es completarà amb les sessions dels dj Lucky i Ppe 7 wheels.

A més, durant tota la jornada hi haurà concentració de vehicles, amb motos i cotxes de l’època, i estands de venda de música, roba i complements rockabilly.
 

Edicions locals