El CF Mollet de Xavi Moro es retroba amb la victòria

El molletans fan bona la màxima que diu que amb entrenador nou, la victòria està assegurada, i guanyen per la mínima al Cardedeu

Esports

Després de la sortida de Dani Rizaldos i l’arribada a la banqueta de Xavi Moro, el CF Mollet es va desplaçar fins a Cardedeu per jugar la sisena jornada de la Primera Catalana.

Rizaldos feia setmanes que remarcava que per guanyar, l’equip havia d’encaixar menys de dos gols per partit –mitjana que portaven amb el tècnic–, i així ho van fer. El molletans, després d’encaixar el primer al minut 39, van sortir a totes a la segona part i van aconseguir marcar dos gols i no rebre’n cap, deixant el marcador final d’1 a 2. Aquesta victòria, la primera en la lliga d’enguany, fa pujar fins a la 13a plaça a l’equip de Moro i dóna una mica d’aire al jugadors i al cos tècnic per poder treballar.
Diumenge reben a les 12 h al Júpiter, equip 15è classificat, i que està seguint una trajectòria molt similar a del CF Mollet, ja que fins a aquesta darrera jornada en que va guanyar, contra tot pronòstic, al Manlleu, també devia tots els seus punts a empats, però a diferència dels molletans, els han aconseguit en les últimes jornades, el que marca una tendència a la millora que va continuar amb la victòria de dissabte.
El Júpiter és un equip al que li costa marcar –porta una mitjana de 0,5 gols per partit– però que ho compensa en amb la solidesa defensiva que l’ha portat a encaixar només 6 gols. Si els homes de Moro segueixen la dinàmica anotadora i baixen, com demanava Rizaldos, dels dos gols encaixats, els tres punts s’haurien de quedar al germans Gonzalvo.

Edicions locals