La Festa de la Solidaritat se centra en el drama dels refugiats

Creu Roja serà protagonista en l'edició d'enguany

Societat

El drama de les persones refugiades centrarà enguany la celebració de la Festa de la Solidaritat a Mollet, que es farà aquest cap de setmana. Divendres, les jornades s’obriran a la Biblioteca de Can Mulà (19 h) amb una exposició fotogràfica de les experiències d’intervenció de Creu Roja en l’acollida de persones refugiades. 

A continuació (19.30 h), Verónica Torres, responsable del programa de refugiats a les comarques de Barcelona de Creu Roja oferirà la conferència Acollida i integració de les persones refugiades a Catalunya.

Diumenge, la festa es traslladarà al parc de les Pruneres, amb un seguit d’activitats matinals: tallers i parades informatives de les entitats organitzadores –una vintena–; l’actuació de diversos grups de l’Escola de Dansa la Tramolla (11.30 h); música de cambra amb el grup de l’Escola Municipal de Música Quadricomia (12 h); i dansa oriental a càrrec del grup de Nefershu de l’escola Dance Mollet. 

La Creu Roja oferirà un joc ambientat en el camí que han de fer els refugiats anomenat The Real Pursuit, el joc de les preguntes que ningú no s’hauria de fer mai.
 

Edicions locals