El programa 'Ventana al sur' de Ràdio Mollet organitza un festival benèfic contra el càncer

També l'escultor Ricard Mira ha donat una obra l'ACC de Martorelles i Santa Maria per sortejar-la durant la Fira de Nadal

Societat

Amb l’objectiu de recaptar fons per a la lluita contra el càncer, el programa Ventana al sur de Ràdio Mollet, presentat per Jerónimo García, ha organitzat per aquest dissabte (18 h) al Teatre Can Gomà un festival benèfic a favor de Mollet contra el càncer i amb la participació de nombrosos artistes variats, especialment de flamenc.

L'acte estarà presentat per Jero García i Loli Soria, i comptarà amb les actuacions altruistes de Karol Luque, Cristóbal del Marquesado, Juan Manuel Caro, Juan Gallardo, Con Aires del Sur, el cantautor Daniel Cros, María Pérez, Clemente, Paqui Jarque, Manuel Fernández, Loli Soria, el mag Erox Magic i el quadre de ball Rincón del Arte. L’entrada al festival –donatiu per a Mollet contra el càncer– serà de 5 euros. 

Fira de Nadal
D’altra banda, a Martorelles, a finals d’octubre l’escultor Ricard Mira va fer entrega de la seva obra Quadre Daiva de Front a la junta local de l’Associació Catalana contra el Càncer (ACC) de Martorelles i Santa Maria de Martorelles amb l’objectiu de recaptar fons per a l’entitat i la recerca d’aquesta malaltia.

La peça se sortejarà durant la Fira de Nadal, el 22 de desembre, i durant aquells dies i a diversos establiments de Martorelles es podran adquirir els tiquets per participar-hi. 
 

Edicions locals