Els veïns de Lourdes demanen accedir a la fibra òptica i que es netegi la riera

L'Ajuntament presenta al veïnat de Lourdes el procés participatiu per millorar el barri

Societat

Desenes de veïns del barri de Lourdes de Mollet van assistir, dijous, a la presentació del procés participatiu Lourdes decideix per millorar l’accessibilitat i la mobilitat al barri, a càrrec de la regidora de Participació, Mireia Dionisio. Durant l'acte els veïns van demanar una neteja de la riera i poder accedir al servei de fibra òptica.

La primera trobada entre el consistori i els veïns va tenir lloc a la sala del Centre Cívic de Lourdes, que es va omplir de gom a gom. Els veïns van aprofitar la sessió per fer dues peticions concretes i alienes al procés participatiu: tenir accés a la fibra òptica i netejar la riera.

La setmana que ve, el govern municipal contactarà amb les companyies que presten el servei de fibra òptica per analitzar la demanda tant del barri de Lourdes com d’altres zones i carrers de la ciutat que tampoc no hi tenen accés. Així mateix, el govern municipal sol·licitarà a l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) que netegi la riera de Lourdes i, en el cas que no rebi resposta, l’Ajuntament es compromet a fer-ho subsidiàriament, com ja ha fet en altres ocasions.

D'altra banda, la regidora Dionisio va presentar als veïns un procés participatiu per a Lourdes que té com a objectiu decidir el model d’accessibilitat i mobilitat per al barri. El procés es posarà en marxa a mitjans de desembre amb unes jornades tècniques que analitzaran les primeres propostes concretes de millora. Les aportacions, suggeriments o consultes es poden fer a través del correu electrònic lourdesdecideix@molletvalles.cat.
 

Edicions locals