Ciutadans arrenca la precampanya del 21-D amb el diputat David Mejía

Una cinquantena de militants i simpatitzants assisteixen a la trobada amb el diputat

Política

Una cinquantena de militants i simpatitzants de Ciutadans van assistir, divendres, a un dels primers actes de precampanya de cara a les eleccions al Parlament del 21 de desembre. Va ser en un cafè ciutadà amb el diputat David Mejía, una trobada pensada per “conèixer de primera mà quins són els problemes que hi ha a les poblacions, traslladar a la gent la feina que fem al Parlament i transmetre la il·lusió que tenim de cara a les pròximes eleccions”, explicava Mejía.
 

El diputat de Cs va resoldre dubtes i preguntes “davant la incertesa que s’ha creat amb el tema del procés i la independència”, i va assegurar que el partit afronta els comicis amb “molta il·lusió i energia”. “Els nostres objectius i la nostra ment estan posats en guanyar aquestes eleccions i poder parlar d’altres coses que no siguin la independència, com la sanitat, l’educació o les infraestructures”, deia.

En aquest sentit, es mostrava convençut que després del 21-D es podrà crear un govern alternatiu a l’actual, probablement en coalició. D’altra banda, sobre l’empresonament dels Jordis i els consellers del govern català, Mejía no va voler valorar-ho. “Creiem en la independència de la justícia i respectem les seves decisions”, apuntava.

Per la seva banda, Francisco Muñoz, portaveu de Cs al ple de Mollet, va intervenir per posar en valor la feina del grup municipal en la política local molletana i alhora es va mostrar satisfet de la tendència que marquen les enquestes de cara al 21-D. “Ciutadans és qui dona el missatge més clar, sense ambigüitats i amb senzillesa perquè tothom ho entengui”, deia. Muñoz també concloïa que “nosaltres diem amb orgull que som catalans, espanyols i europeus”.
 

Edicions locals