S'acosta la Gallecs Night Trail

La cursa es disputarà dissabte i les inscripcions encara estan obertes

Esports

La cursa nocturna de muntanya que transcorre principalment per camins i corriols de l’espai rural de Gallecs, donarà et tret de sortida dissabte a les 19.30 h a la Plaça de les Pruneres i contarà de dos recorreguts.

El recorregut llarg és de 21 km i 650 m de desnivell, i el curt de 14 Km i 500 m de desnivell, aproximadament. Els dos són circulars i passen per l'Avinguda de la Llibertat, l'Ajuntament o l'Hospital de Mollet. Després comença la part rural quan s'encamina cap a l'Espai de Gallecs per pistes i corriols i torna a l'asfalt pels carrers de Mollet per dirigir-se, per l'Avinguda del Parc, C/ Granollers, Enric Morera, Jaume I, Sant Vicenç, Plaça Prat de la Riba, La Pau, Anselm Clave i buscar de nou la Plaça de les Pruneres on finalitzarà el recorregut.

Els dorsals es podrán recoiler fins divendres al Club Muntanyenc de Mollet –Casal la República– de 18 a 20.30 h, i el dissabte de 17 a 19 h al Pavelló Riera Seca. Fins just abans de la cursa es podran realitzar inscripcions. També ho podeu fer per internet aquí.

Edicions locals