Canviem Mollet reivindica un pla integral de condicionament del barri de Lourdes

El grup considera que el procés participatiu del barri no aborda totes les mancances existents

Societat

Canviem Mollet ha reclamat un pla integral de condicionament del barri de Lourdes després de la presentació, la setmana passada i per part de l’equip de govern, d’un procés participatiu entre els veïns del barri que té com a objectiu decidir el model d’accessibilitat i mobilitat per a Lourdes.

Malgrat que el principal grup de l’oposició considera que “aquesta és una oportunitat per fer justícia amb el barri de Lourdes” i dóna “la benvinguda, tot i que sigui de forma testimonial”, al procés participatiu, ja que “aquest sempre ha estat el nostre model a seguir per aconseguir una major integració dels veïns i veïnes de Lourdes al teixit local de Mollet”, Canviem assegura hi ha “sensació d’abandonament de la gent del barri per part de l’Ajuntament”.

En aquest sentit, el grup considera que el procés participatiu del barri no aborda totes les mancances existents i recorda que els problemes de mobilitat a les voreres s’arrosseguen des de fa 27 anys. Igualment, Canviem afirma haver reclamat “des del mateix inici del mandat municipal que es duguin a terme actuacions sobre les voreres”, així com haver insistit “contínuament des de fa més de dos anys” perquè es fessin actuacions en l’accés a la fibra òptica i la neteja de la riera de Lourdes, dues de les reivindicacions principals dels veïns.

Per això Canviem Mollet aposta per un pla integral de condicionament del barri i adverteix l’equip de govern que “esperem que les actuacions no siguin a mitges ni a pedaços”.

L’absència de l’alcalde
D'altra banda, el grup també ha criticat que l’alcalde no assistís a l’acte de presentació del procés participatiu, cosa que, asseguren, “mostra de la seva poca implicació en tot el que respecta a la participació ciutadana”.
 

Edicions locals