Els restaurants Sis Sentits i Rivoli elaboren les millors tapes de Mollet

Acaba la quarta edició del TapaMollet amb 10.000 tapes elaborades

Cultura

El passat 12 de novembre va acabar la quarta edició del TapaMollet, un esdeveniment gastronòmic pensat per potenciar la gastronomia a la ciutat i els negocis d’hostaleria que en aquesta ocasió ha suposat l'elaboració d'unes 10.000 tapes a la ciutat.

D'una banda, els veïns i visitans de l’esdeveniment han tornat a gaudir de la millor gastronomia i de les tapes elaborades dels 28 hostalers participants –unes 10.000 aproximadament–, i, d’una altra, Movad ha aconseguit promocionar aquests establiments, ja que molts dels visitants que hi han tastat les tapes també han aprofitat per quedar-s’hi a fer el vermut, dinar o sopar.

José Manuel Jiménez, responsable de Movad, també ha destacat l’èxit de l’app de TapaMollet, i explica que amb aquesta quarta edició la iniciativa ja s’ha consolidat com un esdeveniment gastronòmic més de la ciutat. “Les xifres i les sensacions d’enguany fan pensar que el TapaMollet continuarà sent un esdeveniment que podrem repetir dos cops a l’any”, apunta Jiménez. 

En aquesta edició, els visitants del TapaMollet que han fet una ruta mínima amb el passaport i sis segells de diferents establiments han decidit que els hostalers guanyadors siguin Sis Sentits (1r), la Molletana (2n), Neoris (3r), Zack Botifarreria (3r), 1900 Pizzeria (4t), Koy Sushi (4t) i Manjari (5è) i Casa Gerardo (5è) a la zona centre i Rivoli (1r), Brasa Beef (2n) i la Sole (3r) a Can Borrell.

D’altra banda, Movad destina el 10% de la recaptació al seu projecte de salut i benestar, en aquesta ocasió a benefici de l’Asssociació Petits Grans Herois de Nens Prematurs. Aquest divendres, la Sala Fiveller acollirà la xerrada El camí d’una maternitat diferent, amb que comptarà amb la participació de famílies, metges i especialistes. 

L'empresa organitzadora, Movad, agraeix l’aportació de veïns i visitants, hostalers, cuiners, responsables de sala, Ajuntament, col·laboradors i equips de gestió, coordinació, organització i promoció. 
 

Edicions locals