Les entitats es mobilitzen per recaptar fons per La Marató

Un mercat de segona mà i actes esportius són algunes propostes per recaptar fons per a la recerca en malalties infeccioses

Societat

Les entitats del territori ja han començat a mobilitzar-se de cara a La Marató d’enguany, que es dedicarà a les malalties infeccioses. Tot i que el programa de TV3 i Catalunya Ràdio serà el 17 de desembre, ja són moltes les activitats que es duen a terme. Aquesta setmana n’hi haurà unes quantes al Baix Vallès.

Divendres, el mercat nadalenc de Mollet acollirà una parada de l’Associació 4YOU&4ME Running que recollirà donacions. Dissabte, els casals d’avis de Parets oferiran al teatre de Can Rajoler l’espectacle de playback solidari Campanada musical (17 h).

Diumenge, dins la Fira de Nadal de Santa Maria de Martorelles, la Societat Coral La Flo, oferirà una xocolatada per La Marató (10 h), mentre que l’INS Alba del Vallès de Sant Fost acollirà un mercat de segona mà organitzat per l’Associació Mercat Sant Fost en col·laboració dels alumnes de 3r d’ESO del centre. També a Sant Fost, el pavelló 1 serà l’escenari del partit de futbol sala entre el FS La Cúpula i l’AEE INS Icària-CET10 (13.30 h). 

Dimecres, el Joventut Handbol la Llagosta organitza una trobada d’handbol al poliesportiu Antonio García Robledo, amb donacions voluntàries i un sorteig. 

Paella solidària castellera
En el marc de la celebració del seu 25è aniversari, la colla Castellers de Mollet oferien diumenge una paella solidària a la qual van assistir uns 250 comensals. Els beneficis de l’àpat popular seran per a La Marató.

Edicions locals