Avis i àvies per la llibertat faran una escudella popular diumenge

Serà un acte d'homenatge als presos polítics i comptarà amb parlaments dels seus familiars i amb actuacions musicals

Societat

El col·lectiu d'avis i àvies per la llibertat del CDR de Mollet celebrarà, diumenge, l'anomenada Escudella per la Llibertat, un àpat seguit d'actuacions musicals de petit format, però també contes, dansa i màgia, barrejades amb les paraules que adreçaran familiars de presos polítics i lluitadors per la llibertat de consciència.

L'acte tindrà lloc diumenge al parc de Can Mulà de 10 a 14 h. La part central de l'acte començarà a les 12 h amb un ball d'homenatge als consellers i líders socials presos i la lectura d'un comunicat de l'organització de l'acte. Seguiran les intervencions de familiars dels presos –està confirmada la presència de familiars de Jordi Cuixart– i de Pepe Beúnza, primer objector de consciència al servei militar i membre de la plataforma En peu de Pau.

L’acte, que compta amb el suport del Casal Cultural, acabarà amb música per la llibertat a càrrec del cantautor vallesà Jaume Arnella i la degustació de l’escudella, que bullirà durant tot el matí.

El col·lectiu Avis i àvies per la llibertat aplega, des del 6 de novembre, davant de l’Ajuntament de Mollet desenes de persones cada dimecres a les 12 h per reclamar l’alliberament dels presos polítics. Durant les dues primeres setmanes l’acte va ser diari i posteriorment s’ha fet extensiu a Parets del Vallès, Santa Perpètua i Caldes de Montbui.
 

Edicions locals