Mor el metge Jaume Español de Mollet

Havia estat president del Club Bàsquet Mollet i del Mollet Hoquei Club

Societat

El conegut metge molletà Jaume Español i Viñas va morir diumenge als 83 anys. Español va ser reconegut per l’Ajuntament de Mollet amb la distinció cívica Per Mollet l’any 2002.

Español va arribar a Mollet l’any 1967 per exercir la seva professió de metge en un moment en què només hi havia quatre doctors més a la ciutat: Vilaseca, Felius, Vilar i Tiffon.

De seguida es va posar en contacte amb les entitats esportives del poble, amb les quals va col·laborar activament. Va ser membre de la junta del futbol i va ser president del Club Bàsquet Mollet, durant un dels moments esportivament més importants per al club ja que es van posar les bases perquè s’ascendís a Divisió d’Honor. Poc després li van oferir la presidència del Club Hoquei Patins, que en aquell moment passava per una etapa problemàtica i que amb el doctor Español va aconseguir arribar a la Divisió d’Honor.

En el vessant també esportiu, va ser un reconegut perico i va cofundar la Penya Blanc-i-Blava de Mollet. També va participar en la fundació del Centro Aragonés, del qual va ser vicepresident i durant dos anys va ser president del Casal Cultural

Edicions locals