Empat del Mollet HC contra el cuer

L'equip no va saber dominar el partit

Esports

Al pavelló de Riera Seca es van enfrontar dissabte, dos equips amb tendències molt diferents. Per una banda, el Mollet, que ocupa llocs d'honor, i per l’altra, el CP Roda que l'any passat lluitava per l'ascens i que abans del partit es trobava en l’última posició de la taula.

El Mollet va tardar poc en avançar-se al marcador mitjançant una gran finalització de Nil Soler, però el Mollet no estava còmode i el Roda va començar a dominar el partit. Només la bona defensa dels locals va permetre mantenir l’avantatge i ampliar-lo just abans d’acabar la primera part, amb el 2 a 0, obra d’Arnau Aspa.

Després del descans, els visitants van sortir a endur-se el duel, imposant el seu ritme i no deixant que el Mollet generés joc. Al minut 7, el Roda havia empatat el partit amb dos gols de Gerard Castella

Les sensacions a Riera Seca eren preocupants, el Roda estava crescut i el Mollet no aconseguia ajustar el seu joc. A la recta final del partit, el Roda va marcar el tercer, però els locals van treure l'orgull i Nil Soler va fer pujar l'empat definitiu (3 a 3).

Aquesta setmana, el Mollet HC visita el FC Barcelona, ​​que actualment ocupa la 5a posició de la taula. Abans, dimarts a les 18 h, l’entitat farà la presentació dels equips al pavelló de Riera Seca.

Edicions locals