Es presenta el nou equip d’scooter de Radical 360

Agrupa alguns dels millors riders promeses del país

Esports

Diumenge es va presentar a l’skate park de Riera Seca, el nou equip d’scooter de Radical 360, el Promises Team. El formen Lucas Piqueras, Cristian Luca i Abel Santos –de Montornès–, Jan Garcia i Francesc Macia –de la Llagosta–, Albert Díaz –de Barcelona–, Biel Domínguez –de Badalona– i Alejandro Do Santos –de Santa Coloma–.

“Hem buscat per tot Catalunya nanos que, a banda de saber patinar, tinguessin moltes ganes”, diu Xavi Martínez, responsable de Radical 360. L’objectiu de l’equip és que vagin creixent com a riders i acabin competint per títols importants. “Quan vam obrir la botiga, ja vam crear un equip i, dos dels components –Èric Àvila i Adrián Navarro–, són campió i sub-campió d’Espanya”, explica Martínez.
 
L’scooter està en un gran moment de forma i amb tendència a seguir creixent. Té milers de riders i una industria que aposta per aquest esport. “En països com Austràlia o Regne Unit és normal que les botigues promocionin i creïn equips, però a casa nostra no es fa tant”. En referència a perquè hi ha tants parcticans, Martínez ho té clar. “És més senzill fer trucs que no pas amb un skate”.
 

Edicions locals